enda

Bo Carlsson

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Psykosia 2019 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Kaptajn Bimse 2019 Bøvernikken, Dukkefører DK/Spillefilm
Gidseltagningen II 2019 Medvirkende Tv-serie
Friheden 2018 SØIK-betjent Tv-serie
Jeg er William 2017 Rulleskøjtefar DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Fysioterapeut DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Åge Svendsen Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Henrik Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Kontrollør Tv-serie
Det andet liv 2014 Medvirkende DK/Spillefilm
The Association of Joy 2013 Mads DK/Kort fiktion
Alting 2012 Carl DK/Kort fiktion
Blekingegade 2010 PET-mand Tv-serie
H*A*S*H 2009 Christian/Majoren Tv-serie
Winter 2008 Faderen DK/Eksperimentalfilm
Ih! siger den lille bamse 2007 Bamse DK/Kort fiktion
Barda - et rollespil 2006 Hundemand Tv-serie
Den gang jeg slog tiden ihjel 2001 Henrik-Henriks far DK/Kort fiktion
Bryllupsnatten 1997 Jimmy DK/Kort fiktion
Bryggeren 1996 Lejetjener Tv-serie
Sofaholdet 1994 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.