enda

Bo Mortensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Straight Forward 2019 Producer Tv-serie
Hånd i hånd 2018 Associate producer Tv-serie
Heartless 2 2015 Associate producer Tv-serie
Heartless 1 2014 Producer, Udviklingskonsulent Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Executive producer Tv-serie
Skynd dig hjem 2009 Producerkonsulent DK/Dokumentarfilm
Kristian 2009 Udviklingsproducer Tv-serie
Anna Pihl 2006 Producer Tv-serie
Askepop - the Movie 2003 Co-producer DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Executive producer Tv-serie
Jesus & Josefine 2003 Executive producer Tv-serie
Anja efter Viktor 2003 Co-producer DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Line producer Tv-serie
Imperative Concrete, Ass Chasing Its DNA 1994 Klip DK/Eksperimentalfilm
S.O.S. 1992 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.