enda

Bo Tengberg

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Fotograf DK/Spillefilm
Wonderful Copenhagen 2018 Instruktion DK/Spillefilm
Mercur 2017 Fotograf Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Fotograf Tv-serie
Den anden verden 2016 Fotograf Tv-serie
Far til fires vilde ferie 2015 Cheffotograf DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Fotograf Tv-serie
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Cheffotograf DK/Spillefilm
Varm luft for milliarder 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Hemmeligheden 2012 Foto DK/Spillefilm
Shanne 2:5 - Seks uger uden Emma 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 1:5 - Alene i klassen 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 3:5 - En helt ny klasse 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 4:5 - Skænderier med Emma 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 5:5 - Nye og gamle venner 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Hemmeligheden 1:4 2012 Foto Tv-serie
Hemmeligheden 3:4 2012 Foto Tv-serie
Hemmeligheden 2:4 2012 Foto Tv-serie
Hemmeligheden 4:4 2012 Foto Tv-serie
Shanne og veninderne 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Forbrydelsen III 2012 Fotograf Tv-serie
Storm 2009 Fotograf DK/Spillefilm
Goddag mit navn er lesbisk 2009 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
En enkelt til Korsør 2008 Foto DK/Spillefilm
Klimamysteriet 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
En dans på roser 2007 Foto DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Foto Tv-serie
Klinteskoven 2007 Foto DK/Dokumentarfilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Foto DK/Spillefilm
I soldatens fodspor 2005 Stills DK/Dokumentarfilm
Nordkraft 2005 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Foto Tv-serie
Ørnen 2004 Foto Tv-serie
Tusindfødt - digteren Pia Tafdrup 2003 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
En som Hodder 2003 Foto DK/Spillefilm
Dogon 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Ulvepigen Tinke 2002 Foto DK/Spillefilm
Drømmere 2002 Foto DK/Dokumentarfilm
En fars søn 2002 Foto DK/Kort fiktion
Nikolaj og Julie 2002 Foto Tv-serie
De udvalgte 2001 Foto Tv-serie
Flyvende farmor 2001 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Kameraoperatør, 2. unit DK/Spillefilm
På fremmed mark 2000 Foto DK/Spillefilm
Susanne Sillemann 2000 Foto DK/Kort fiktion
Gollywobler 2000 Foto DK/Kort fiktion
Dronningens gobeliner 2000 Foto DK/Dokumentarfilm
Livet mellem husene 2000 Foto DK/Dokumentarfilm
Rejseholdet 2000 Foto Tv-serie
You can't eat fishing 1999 Foto DK/Kort fiktion
Pizza King 1999 Foto DK/Spillefilm
Ludvig og lidenskaben 1999 Foto DK/Dokumentarfilm
Jacobs liste 1997 Foto DK/Kort fiktion
Sinans bryllup 1997 Foto DK/Kort fiktion
Let's Get Lost 1997 Foto DK/Spillefilm
Penpas ar 1997 Foto DK/Dokumentarfilm
TAXA 1997 Foto Tv-serie
Farvel til Paradis 1996 Foto DK/Dokumentarfilm
Bryllupsrejsen 1995 Foto DK/Kort fiktion
Omveje 1995 Foto DK/Kort fiktion
Filmskolen 1995 Foto Tv-film
Projektion 1993 Foto DK/Kort fiktion
S.O.S. 1992 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.