enda

Bo Thomas

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tinkas juleeventyr 2017 Stunts Tv-serie
Broderskab 2010 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Stunts Tv-serie
Winnie og Karina - The Movie 2009 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Stunt performer DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Tysker DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Grønt bud kollega, Stunts DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Stand in for Christian, Fægteinstruktør DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Stunts DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Stunts DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Stunts DK/Spillefilm
Inkasso 2004 Stunt performer DK/Spillefilm
Hitman 2: Silent Assassin 2002 Stemme Spil
Gamle mænd i nye biler 2002 Stunts DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Stunts DK/Spillefilm
Sort, hvid & grå 2000 Dørmand DK/Kort fiktion
Jan Guillous Hamilton 1998 Stunts U/Spillefilm
Den attende 1996 Special effects, Stunt performer DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Stunt performer DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Stunt DK/Spillefilm
Jydekompagniet 3 1989 Stunt DK/Spillefilm
Retfærdighedens rytter 1989 Stunt DK/Kort fiktion
Den røde tråd 1989 Stunt DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.