enda

Boi Holm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pibens heltinder 2017 Komponist DK/Dokumentarfilm
Bankerot 2014 Komponist Tv-serie
Jul i kommunen 2012 Musik Tv-serie
Stabat Mater 2005 Musik DK/Kort fiktion
Se til venstre, der er en svensker 2003 Musikant DK/Spillefilm
You can't eat fishing 1999 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.