enda

Carl H. Petersen

(1898 – 1953)

Tonemester og klipper. Født 1898 (Carl H. Petersen), død 5/1 1953. Blev ansat hos Nordisk Films Kompagni i 1930 - gik under navnet 'Lille Lyd'.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Signalet 1951 Lyd DK/Dokumentarfilm
Fabrikken Caroline 1951 Lyd DK/Dokumentarfilm
Alle mine skibe 1951 Lyd DK/Dokumentarfilm
Nordsø Sild 1950 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hansen 1950 Lyd DK/Dokumentarfilm
5 minutter nu 1950 Lyd DK/Dokumentarfilm
Blind 1950 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det gaar fremad igen 1949 Lyd DK/Dokumentarfilm
Tallenes tale 1949 Lyd DK/Dokumentarfilm
Fire forsøg 1949 Lyd DK/Dokumentarfilm
Feriebørn 1949 Lyd DK/Dokumentarfilm
Eventyret om en by 1949 Lyd DK/Dokumentarfilm
Biblioteket er åbent 1949 Lyd DK/Dokumentarfilm
Denmark Grows Up 1947 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kød 1947 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den danske Brigade 1946 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kartofler (kort version) 1946 Lyd DK/Dokumentarfilm
Man elsker kun een Gang 1945 Klip DK/Spillefilm
Stop Tyven 1945 Lyd DK/Kort fiktion
Biskoppen 1944 Klip DK/Spillefilm
Mordets melodi 1944 Klip DK/Spillefilm
Koen 1944 Lyd DK/Dokumentarfilm
Besættelse 1944 Klipper DK/Spillefilm
Staden København 1943 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Alt for Karrièren 1943 Klipper DK/Spillefilm
Tordenskjold gaar i Land 1942 Klip DK/Spillefilm
En Herre i Kjole og Hvidt 1942 Klip DK/Spillefilm
Forellen 1942 Klip DK/Spillefilm
Thummelumsen 1941 Klip DK/Spillefilm
En Mand af betydning 1941 Klip DK/Spillefilm
Jeg har elsket og levet 1940 Klip DK/Spillefilm
En pige med pep 1940 Klip DK/Spillefilm
Pinocchio 1940 Tonemester (1940-vers.) U/Spillefilm
Cirkus 1939 Klip U/Spillefilm
Roser hver aften 1939 Klip U/Spillefilm
Komtessen paa Steenholt 1939 Lyd DK/Spillefilm
Kongen bød 1938 Klip DK/Spillefilm
I Folkets Navn 1938 Klip DK/Spillefilm
Milly, Maria och jag 1938 Klip U/Spillefilm
Lajla 1937 Klip U/Spillefilm
Cocktail 1937 Lyd DK/Spillefilm
6. Trækning 1936 Klip DK/Spillefilm
Fredløs 1935 Klip U/Spillefilm
Danmark 1935 Lyd DK/Dokumentarfilm
Skaf en Sensation 1934 Klip DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegaard 1934 Klip DK/Spillefilm
Tango 1933 Klip DK/Spillefilm
Nyhavn 17 1933 Klip DK/Spillefilm
Kobberbryllup 1933 Klip DK/Spillefilm
De blå drenge 1933 Klip DK/Spillefilm
De gamles oprør 1933 Klip U/Spillefilm
Odds 777 1932 Klip DK/Spillefilm
Skal vi vædde en Million? 1932 Klip DK/Spillefilm
Kirke og Orgel 1932 Klip DK/Spillefilm
Præsten i Vejlby 1931 Klip DK/Spillefilm
Hotel Paradis 1931 Klip DK/Spillefilm
Begravelsesherrerne 1931 Klip DK/Kort fiktion
Hesten 1931 Klip DK/Kort fiktion
Rosen 1930 Klip DK/Kort fiktion
Thi kendes for ret 1929 Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.