enda

Caroline Schlüter Bingestam

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Under Træet 2018 Co-producer U/Spillefilm
3 ting 2017 Producer DK/Spillefilm
Underverden 2017 Executive producer DK/Spillefilm
I blodet 2016 Producer DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Producer DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Producer DK/Spillefilm

Som Caroline Schlüter

Title År Funktion Category
Et blad falder til Himlen 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Beast 2011 Associate producer DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Det erotiske menneske 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Anna 2009 Producer DK/Kort fiktion
Bolsjefabrikken 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
En gyselig hilsen 2008 Line producer DK/Kort fiktion
Canoe 2007 Producer DK/Kort fiktion
En sort streg om øjet 2006 Produktion DK/Dokumentarfilm
Jeg dig elsker 2005 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Ambulancen 2005 Produktionsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.