enda

Casper Nilsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The House That Jack Built 2018 Rekvisitør DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
Vejen er lang - om Kvindebevægelsens historie 2016 Rekvisitør DK/Dokumentarfilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Rekvisitør DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Sundays 2014 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Bitter Pille 2014 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Dannys dommedag 2014 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Tarok 2013 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Påklæder Tv-serie
The Art of Crossing a Bridge 2012 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.