enda

Casper Steffensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Heartless 1 2014 Fyr fra rockklub Tv-serie
Fasandræberne 2014 Pædagog på legeplads DK/Spillefilm
4x1 2011 Casting Tv-serie
Se min kjole 2009 Politibetjent DK/Spillefilm
Album 2008 Fakse-fyr Tv-serie
2900 Happiness 2007 Rasmus Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Jeppe Tv-serie
Fighter 2007 Casting (supplerende) DK/Spillefilm
Allegro 2005 Mand i Zonen DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Oliver DK/Spillefilm
Okay 2002 Mikkel, Kathrines ven DK/Spillefilm
Kikser 2000 Kaptajn DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.