enda

Cecilie Stenspil

(1979 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Straight Forward 2019 Silvia Petersen Tv-serie
Emoji Filmen 2017 Jailbreak U/Spillefilm
Månens vogter 2017 Stemme U/Spillefilm
Badehotellet 4 2017 Helene Aurland Tv-serie
Gidseltagningen 2017 Anne Gornstein Tv-serie
Midtimellem 2015 Medvirkende DK/Spillefilm
Inderst inde 2015 Glæde U/Spillefilm
Hjem 2015 Lucy U/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Eva DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Helene Aurland Tv-serie
Badehotellet 3 2015 Helene Aurland Tv-serie
Eventyret om Askepot 2015 Askepots mor U/Spillefilm
Klokkeblomst og legenden om ønskedyret 2014 Rosetta U/Spillefilm
Klokkeblomst og piratfeen 2014 Rosetta U/Spillefilm
Smølferne 2 2013 Grace U/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2 2013 Sam Sparks U/Spillefilm
Croods 2013 Eep U/Spillefilm
Emil og Ida fra Lønneberg 2013 Line U/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Helene, kontorchefens kone Tv-serie
ParaNorman 2012 Sandra Babcock U/Spillefilm
Piraterne! 3D 2012 Nådesløse Liz U/Spillefilm
Klokkeblomst og vingernes hemmelighed 2012 Rosetta U/Spillefilm
Gummi T 2012 Kim DK/Spillefilm
Fortællingen om Rosa - en film med og om plejebørn 2011 Stemme DK/Dokumentarfilm
Alvin og de frække jordegern 3 2011 Jeanette U/Spillefilm
Orla Frøsnapper 2011 Fru Svensson, Fru Sivertsen & Fru Strong DK/Spillefilm
Smølferne 2011 Grace Winslow U/Spillefilm
To på flugt - et hårrejsende eventyr! 2010 Rapunzel U/Spillefilm
Hund og kat imellem: Kitty Galores hævn 2010 Catherine U/Spillefilm
Winx Club - Det fortabte kongerige 2010 Stella U/Spillefilm
Eventyret om Despero 2009 Prinsesse Ært U/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2009 Sam Sparks U/Spillefilm
Ponyo på klippen ved havet 2009 Sosukes mor U/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Amelia U/Spillefilm
Livvagterne 2008 Jasmina El-Murad Tv-serie
Asterix og de olympiske lege 2008 Irina U/Spillefilm
Den magiske legetøjsbutik 2007 Molly Minhonning U/Spillefilm
Pokémon 3 2001 Stemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.