enda

Christel C. D. Karlsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En helt almindelig familie 2020 Line producer DK/Spillefilm
Unge Astrid 2019 Line producer (Danmark) U/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Line producer DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Line producer DK/Spillefilm
Forældre 2016 Line producer DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Line producer DK/Spillefilm
Rosita 2015 Line producer DK/Spillefilm
Afvej 2015 Line producer (udvikling) DK/Kort fiktion
9. april 2015 Line producer, 2.unit DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Line producer DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Line producer, Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Skytten 2013 Line producer DK/Spillefilm
Nordvest 2013 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Line producer DK/Spillefilm
R 2010 Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Line producer DK/Spillefilm
Superbror 2009 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 Line producer DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Line producer DK/Spillefilm
Kollegiet 2007 Line producer DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Line producer DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Line producer DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Line producer DK/Spillefilm
Lad de små børn... 2004 Line producer DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Line producer DK/Spillefilm
Kikser 2000 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.