enda

Christian Gad

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Rekvisitør DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Regi Tv-serie
Mennesker bliver spist 2015 Rekvisitør DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Regi Tv-serie
Steppeulven 2014 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Rekvisitør Tv-serie
Kvinden i buret 2013 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Rekvisitør DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Rekvisitør DK/Spillefilm
Storm 2009 Rekvisitør DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Rekvisitør DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Rekvisitør Tv-serie
Krøniken 2004 Rekvisitør, Produktionsassistent Tv-serie
Pusher II 2004 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Regi-runner DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Rekvisitør DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Regi DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.