enda

Christian Rank

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kriger (oversigt) 2018 Executive producer Tv-serie
Kriger - Begravelsen 2018 Executive producer Tv-serie
Kriger - Testen 2018 Executive producer Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 Executive producer Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 Executive producer Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 Executive producer Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 Executive producer Tv-serie
Lykke-Per 2018 Executive producer DK/Spillefilm
Norskov 2 2017 Executive producer Tv-serie
Norskov 1 2015 Executive producer Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Producer Tv-serie
Lykke 2011 Producer (2. sæson) Tv-serie
Den som dræber 2010 Associate producer Tv-serie
Spillets regler 2008 Producer DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Deroute 2008 Producer Tv-serie
En dans på roser 2007 Produktion DK/Kort fiktion
Ung mand falder 2007 Producer DK/Kort fiktion
Retshjælpen 2006 Produktion DK/Dokumentarfilm
Gambler 2006 Producer DK/Dokumentarfilm
Fire kvinder 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
Afrejsen 2005 Producer DK/Kort fiktion
Villa, Volvo & Vicki 2004 Produktion DK/Kort fiktion
9 præludier om kærlighed 2003 Produktion DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Best Nordic Short Film 2008 Malmö Nordisk Panorama 2008 Ung mand falder
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2018-01-23 Gambler
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2016-01-25 Alt er relativt
Toronto International Film Festival 2013-10-01 Gambler
Bucheon International Fantastic Film Festival 2012-07-19 Gambler
München International Film Festival 2012-06-29 Gambler
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2012-04-26 Gambler
Torino International Film Festival 2009-11-13 Gambler
Reykjavik Nordisk Panorama 2009-09-25 Ung mand falder
Leuven, Docville 2009-05-02 Alt er relativt
Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2009-03-25 Alt er relativt
Thessaloniki Documentary Festival 2009-03-13 Alt er relativt
Malmö, BUFF 2009-03-10 Ung mand falder
ZagrebDox 2009-02-23 Alt er relativt
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2009-01-21 Alt er relativt
CPH:DOX 2008-11-07 Alt er relativt
Sheffield Doc/Fest 2008-11-05 Alt er relativt
Lübeck, Nordische Filmtage 2008-10-29 Ung mand falder
Leipzig Festival for Documentary and Animation 2008-10-27 Alt er relativt
Jihlava International Documentary Film Festival 2008-10-24 Alt er relativt
Warsaw International Film Festival 2008-10-10 Ung mand falder
Malmö Nordisk Panorama 2008-09-26 Ung mand falder
Hamburg FilmFest GmbH 2008-09-25 Alt er relativt
Odense Internationale Film Festival 2008-08-19 Ung mand falder
Karlovy Vary International Film Festival 2008-07-04 Alt er relativt
Semaine de la Critique, Cannes 2008-05-15 Ung mand falder
Nyon, Visions du Réel 2008-04-17 Alt er relativt
Istanbul Festival of Independent Films 2007-02-15 Gambler
Sheffield Doc/Fest 2006-10-30 Gambler
Warsaw International Film Festival 2006-10-06 Gambler
Helsinki Film Festival - Love & Anarchy 2006-09-14 Gambler
Odense Internationale Film Festival 2006-08-15 Gambler
Melbourne Film Festival 2006-07-26 Gambler
Sydney Film Festival 2006-06-09 Gambler
Seattle International Film Festival 2006-05-25 Gambler
Buenos Aires Festival de Cine Independiente 2006-04-11 Gambler
Göteborg International Film Festival 2006-01-27 Gambler
Rotterdam, International Film Festival 2006-01-25 Gambler
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.