enda

Christina Jæger

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gooseboy 2019 VFX-produktionsleder DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2019 VFX-produktionsleder DK/Spillefilm
Ud og stjæle heste 2019 VFX producer U/Spillefilm
Mellem førerhunde 2018 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Christian IV - Den sidste rejse 2018 VFX-produktionsleder DK/Spillefilm
Holiday 2018 VFX producer DK/Spillefilm
Grænse 2018 Facility manager U/Spillefilm
Vildheks 2018 VFX-produktionsleder DK/Spillefilm
Under Træet 2018 VFX producer U/Spillefilm
Good Favour 2017 VFX-producer DK/Spillefilm
3 ting 2017 Postproducer DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 VFX producer DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 VFX producer, Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Daglige print U/Spillefilm
I blodet 2016 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Riders 2015 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Void 2014 Postproducer DK/Kort fiktion
Et civiliseret land 2014 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Våbenbrødre 2014 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Listen 2014 Postproducer DK/Kort fiktion
No Exit 2 - Rise Against 2013 Postproducer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.