enda

Christina Palmegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kød & blod 2019 Postproducer DK/Spillefilm
Brakland 2018 Postproducer DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Digital intermediate Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 DIT Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Mastering Tv-serie
Bankerot 2014 Online-klipper Tv-serie
Tvillingerne & julemanden 2013 Online-klipper Tv-serie
Julestjerner 2012 Online-klipper Tv-serie
Limbo 2011 Online-klipper Tv-serie
Borgen 2 2011 Mastering Tv-serie
Borgen 1 2010 Mastering Tv-serie
AFR 2007 Online og colorgrading DK/Spillefilm
Afveje 2005 Colorgrading DK/Kort fiktion
Lille Lise 2005 Colorgrading-assistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.