enda

Claus Greffel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grethe 2017 DIT Tv-serie
Bedrag 2 2016 Online-klipper Tv-serie
Bedrag 1 2016 Online-klipper Tv-serie
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Klippeassistent DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Online-klipper Tv-serie
You & Me Forever 2012 Conforming DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Conforming DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Digitale effekter DK/Spillefilm
Prag 2006 Inferno artist DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Postproduktion DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Visual effects DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Titeldesign DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.