enda

Coco Hjardemaal

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire i solen 2018 Søs DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Søs DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Olga Larsen Tv-serie
Dicte 2 2014 Sanne Tv-serie
Spidse albuer, blødende knæ 2013 Julie DK/Kort fiktion
Intet kan røre mig 2011 Katrine DK/Kort fiktion
Frit fald 2011 Kat DK/Spillefilm
Barnerøv 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
En familie 2010 Line DK/Spillefilm
Min bedste fjende 2010 Dominique DK/Spillefilm
Tick Tick Boom 2009 Medvirkende DK/Kort fiktion
Pagten 2009 Saia 12 år Tv-serie
Ses 2008 Nete DK/Kort fiktion
Vi der blev tilbage 2007 Ida DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.