enda

Connie Wiberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tidsrejsen 2014 Scripter Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Manus-supervisor Tv-serie
Livvagterne 2008 Scripter Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Manuskonsulent, Manus-supervisor Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Instruktørassistent Tv-serie
Pas på mor 1998 Assisterende producer Tv-serie
Madsen og co. 1996 Assisterende producer Tv-serie
Balladen om Carl Th. Dreyer 1989 Producerassistent Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.