enda

Daniel Silwerfeldt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hugo & Holger 2019 Belyser, Art director, CG supervisor, Compositor DK/Kort fiktion
Digital Romance 2016 VFX-supervisor DK/Kort fiktion
Albert 2015 VFX-supervisor, Compositing supervisor, Colorgrading DK/Spillefilm
Sentinel 2013 Visual effects DK/Eksperimentalfilm
Badehotellet 1 2013 Visual effects Tv-serie
Piggy 2012 Compositing DK/Kort fiktion
Marco Macaco 2012 Visual effects, Compositor DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Compositing, Visual effects DK/Spillefilm
Disco ormene 2008 Art director, Co-instruktør, Digital compositing DK/Spillefilm
Vikaren 2007 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Strings 2004 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Fakiren fra Bilbao 2004 Visual effects DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Visual effects Tv-serie
Dykkerne 2000 Supplerende compositing DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.