enda

Daniel William Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fortidens skygge 2012 Location scout DK/Spillefilm
Intet kan røre mig 2011 Location manager DK/Kort fiktion
Alting bliver godt igen 2010 Vagt, DR, Location scout DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Location-assistent DK/Spillefilm
Fighter 2007 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.