enda

David Dencik

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fuglene over sundet 2016 Arne Itkin DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Dr. Mabuse DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Simon Absalonsen Tv-serie
Der kommer en dag 2016 Inspektør Hartmann DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Gabriel DK/Spillefilm
Regression 2015 John Gray U/Spillefilm
Kidnapping Mr. Heineken 2015 Ab Doderer U/Spillefilm
Gentlemen 2014 Henry Morgan U/Spillefilm
Fugue 2014 Christoff Racz U/Kort fiktion
Fasandræberne 2014 Ulrik Dybbøl DK/Spillefilm
Serena 2014 Buchanan U/Spillefilm
The Homesman 2014 Thor Svendsen U/Spillefilm
Kapgang 2014 Pelli DK/Spillefilm
Hotel 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Vi er de bedste 2013 Klaras far U/Spillefilm
Stockholm Stories 2013 Coletho U/Spillefilm
Hamilton: I nationens interesse 2012 Udenrigsminister U/Spillefilm
Uskyld 2012 Ruud U/Spillefilm
Call Girl 2012 Aspen U/Spillefilm
Hinsehäxan 2012 Kungen Tv-film
En kongelig affære 2012 Ove Guldberg DK/Spillefilm
Happy End 2012 Richard U/Spillefilm
Juni 2011 Håkan U/Spillefilm
Lykke 2011 Anders Assing Tv-serie
Rosa Morena 2011 Jacob DK/Spillefilm
Værelse 304 2011 Martin DK/Spillefilm
Odjuret 2011 Anklager Tv-film
Frøken Mærkværdig og karrieren 2011 Kæresten U/Kort fiktion
The Girl with the Dragon Tattoo 2011 Young Morell U/Spillefilm
Dame, konge, es, spion 2011 Toby Estherhase U/Spillefilm
War Horse 2011 Base camp officer U/Spillefilm
Biler 2 2011 Sir Miles Axelrod U/Spillefilm
Frit fald 2011 Marcel DK/Spillefilm
Cornelis 2010 Fred Åkerström U/Spillefilm
Drottningoffret 2010 Fredric Tv-serie
Den som dræber 2010 Lars Werner Tv-serie
Broderskab 2010 Jimmy, Co-producer DK/Spillefilm
Original 2009 Jon DK/Spillefilm
De halvt dolda 2009 Abbe Tv-serie
Vanvittig forelsket 2009 Læge DK/Spillefilm
Mænd der hader kvinder 2009 Janne Dahlman U/Spillefilm
Boy Meets Girl 2008 Kasper Schmidt DK/Kort fiktion
Black Man 2008 Medvirkende, Foto DK/Kort fiktion
Vampyrer 2008 Taxidriver U/Spillefilm
Maria Wern 2008 Adam Kossack Tv-serie
Sommer 2008 Ambulance-fører Tv-serie
Livvagterne 2008 Dexter Tv-serie
Kandidaten 2008 Michael DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Shmuli DK/Spillefilm
De unge år 2007 Zelko DK/Spillefilm
Goodbye Bluebird 2007 Kollega DK/Kort fiktion
Allt om min buske 2007 Henning U/Spillefilm
Labyrint 2007 Kim Tv-serie
Upp till kamp 2007 Göran Tv-serie
Lögnens pris 2007 Josef Tv-serie
Lysets nøgle 2007 Christian Tv-serie
Daisy Diamond 2007 Jens DK/Spillefilm
En soap 2006 Veronica DK/Spillefilm
Emmalou 2006 Eric DK/Kort fiktion
Istedgade 2006 Django DK/Kort fiktion
Bare Holger 2005 Holger Frandsen DK/Kort fiktion
Lasermannen 2005 John Ausonius Tv-serie
Les amours perdus 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Coachen 2005 Freddy Tv-serie
Wallander 2005 Leo Tv-serie
Klovn 2005 David, Bud fra Årstiderne Tv-serie
Babylonsjukan 2004 Stefan U/Spillefilm
Bokseren 2003 Palle DK/Kort fiktion
Para§raf 9 2003 David Hjelm Tv-serie
Reconstruction 2003 Bartender, Krasnapolski DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.