enda

David Medina

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Underverden 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Belyser Tv-serie
Forældre 2016 Belyser DK/Spillefilm
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Belysningsassistent U/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Belyser DK/Spillefilm
Rastløs 2015 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Mennesker bliver spist 2015 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Belyser Tv-serie
9. april 2015 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
Adils krig 2014 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Min Bror 2013 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Skytten 2013 Belyser DK/Spillefilm
Jagten 2013 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Prelight studie DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Belyser DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Belyser DK/Spillefilm
Belinda Beautiful 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Vogn 347 2011 Lyskonsulent DK/Kort fiktion
Smukke mennesker 2010 Belysningsmester, 2. unit DK/Spillefilm
En familie 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Bastion 2008 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Far til fire - på hjemmebane 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Rich Kids 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Mors dreng 2007 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Gaven 2007 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Manden og mågen 2007 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Ledsaget udgang 2007 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
1624 V 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Rekvisitørassistent Tv-serie
Tid til forandring 2004 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.