enda

Derek Gilbert Zacho

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
En chance til 2015 Digital image-tekniker DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Digital intermediate-tekniker DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Clapper/loader DK/Spillefilm
Kapgang 2014 DIT DK/Spillefilm
The Salvation 2014 Digital image-tekniker DK/Spillefilm
1864 2014 Digital intermediate-tekniker Tv-serie
Into the White 2012 Klippeassistent U/Spillefilm
Hotel Stalker 2012 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Fuglejagten 2012 Video-assistent DK/Spillefilm
Moon rider 2012 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Vogn 347 2011 Belysningsmester DK/Kort fiktion
ID:A 2011 Klippeassistent DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Video-assistent DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Belyser DK/Spillefilm
Ensom er noget man er for sig selv 2009 B-fotograf DK/Kort fiktion
Bag lukkede døre 2008 Belysningsmester DK/Kort fiktion
En sikker vinder 2008 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Gå med fred Jamil 2008 Lyssætter DK/Spillefilm
Panser 2008 Belyser DK/Kort fiktion
Manden og mågen 2007 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Pels Pelsen 2006 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Homeless 2006 Runner DK/Kort fiktion
Bad Beat Boys 2004 Lille fyr DK/Kort fiktion
Baby Boy 2004 Boom operator DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.