enda

Ditte Arnth

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Medvirkende Tv-serie
Friheden 2018 Marks kone Tv-serie
Mercur 2017 Nina van Pallandt Tv-serie
Bedrag 1 2016 Cecilie Tv-serie
Player 2013 Sille DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Mynthe DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Liv Tv-serie
Parterapi 2010 Pige med overskæg DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 TV journalist DK/Spillefilm
Kristian 2009 Amalie Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.