enda

Ellen Thomassen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 1 2017 Postproducer Tv-serie
Bedrag 2 2016 Postproducer Tv-serie
Bedrag 1 2016 Postproducer Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Postproducer Tv-serie
Rytteriet II 2013 Postproduktionsmanager Tv-serie
Julestjerner 2012 Koordinator (postproduktion) Tv-serie
Borgen 2 2011 Postproducer Tv-serie
Borgen 1 2010 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Pagten 2009 Postproduktionssupervisor Tv-serie
Sommer 2008 Postproduktion Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Produktionskoordinator (postproduktion) Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.