enda

Emilie Kruse

(1993 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvhenter 2019 Paté Paté barista DK/Spillefilm
Vitello bliver forretningsmand 2018 Rødhåret teenager Tv-serie
Vitello 2018 Diverse roller DK/Spillefilm
Vitello (oversigt) 2018 Teenager Tv-serie
Afskåret 2016 Sarah DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Rose Svendsen Tv-serie
Dicte 2 2014 Rose Svendsen Tv-serie
Dicte 1 2013 Rose Tv-serie
You & Me Forever 2012 Christine DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Mette DK/Spillefilm
Frøernes spådom 2003 Sille U/Spillefilm
Kiki - den lille heks 1989 Stemme U/Spillefilm
Min nabo Totoro 1988 Satsuki - storesøsteren U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.