enda

Erik Zappon

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Fotograf DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Cheffotograf DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Fotograf Tv-serie
Borgen 3 2013 Fotograf Tv-serie
Upstairs 2011 Foto DK/Kort fiktion
Grantræet 2011 Stills, Fotograf DK/Kort fiktion
Bastarden 2010 Foto DK/Kort fiktion
Beast 2009 Foto DK/Kort fiktion
Det meste af tiden 2009 Fotograf DK/Kort fiktion
Store planer 2005 Foto DK/Spillefilm
Lad de små børn... 2004 Foto DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Foto DK/Spillefilm
Okay 2002 Foto DK/Spillefilm
Kys kys 2001 Foto DK/Kort fiktion
Max 2000 Foto DK/Spillefilm
Tro, håb og Batman 2000 Foto DK/Kort fiktion
Den jyske forbindelse 1999 Foto DK/Kort fiktion
Forbudt for børn 1998 Foto DK/Spillefilm
Ogginoggen 1997 Foto DK/Kort fiktion
Den sidste viking 1997 Foto DK/Spillefilm
Fanny farveløs 1997 Foto DK/Kort fiktion
Lykkefanten 1997 Foto DK/Kort fiktion
Katja og englen 1995 Foto DK/Kort fiktion
Buldermanden 1995 Foto DK/Kort fiktion
Drengen der gik baglæns 1994 Foto DK/Kort fiktion
Voodoo Europa 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Det bli'r i familien 1993 Foto DK/Spillefilm
Hjerter i slør 1992 Foto DK/Kort fiktion
Russian pizza blues 1992 Foto DK/Spillefilm
Freud flytter hjemmefra 1991 Foto U/Spillefilm
Farlig leg 1990 Foto DK/Spillefilm
Retfærdighedens rytter 1989 Foto DK/Kort fiktion
Capella 1987 Foto DK/Kort fiktion
Rued Langgaard 1986 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
De saliges ø 1986 Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.