enda

Flemming Nordkrog

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vildheks 2018 Komponist DK/Spillefilm
Slette omstændigheder 2018 Komponist DK/Dokumentarfilm
Happy ending 2018 Komponist DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Komponist DK/Spillefilm
Swinger 2016 Komponist DK/Spillefilm
Klassekabalen 2015 Komponist Tv-serie
Klassekabalen 1 - Klassefest 2015 Komponist DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 2 - Fællesleg 2015 Komponist DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 3 - Pigeproblemer 2015 Komponist DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 4 - Lejrskole 2015 Komponist DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 5 - Kærester 2015 Komponist DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 6 - Hård tone 2015 Komponist DK/Dokumentarfilm
Klumpfisken 2014 Komponist DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Komponist Tv-serie
All Inclusive 2014 Komponist, Arrangement DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Musik DK/Spillefilm
Player 2013 Komponist DK/Spillefilm
Ghettodrengen 2012 Musik DK/Dokumentarfilm
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Komponist DK/Spillefilm
En detektiv i provinsen 1:3 2012 Komponist DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 2:3 2012 Komponist DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 3:3 2012 Komponist DK/Dokumentarfilm
Her bor Jensen 2010 Musik DK/Kort fiktion
Udflugt 2010 Musik DK/Kort fiktion
Christas mareridt 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Sandheden om mænd 2010 Komponist (suppl. musik) DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Musik Tv-serie
Musen 2009 Musik DK/Kort fiktion
Velsignelsen 2009 Komponist DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Komponist DK/Spillefilm
Mig og Naser - Hvor svært kan det være 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Kunsten at være Mlabri 2007 Musik DK/Dokumentarfilm
Mod målet - VM for hjemløse 2007 Musik, Komponist DK/Dokumentarfilm
Den hemmelige krig 2006 Musik DK/Dokumentarfilm
Den rette ånd 2005 Musik DK/Spillefilm
Bare Holger 2005 Musik DK/Kort fiktion
Zezils verden 2005 Musik DK/Dokumentarfilm
Tæl til 100 2004 Musik DK/Spillefilm
Kongekabale 2004 Musik DK/Spillefilm
Løvinden 2004 Musik DK/Dokumentarfilm
Dem derovre og de andre 2004 Musik DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Musik DK/Kort fiktion
Der er en yndig mand 2003 Komponist DK/Kort fiktion
The wild east - portræt af en storbynomade 2002 Musik DK/Dokumentarfilm
Billy Boy 900 - Vampyrkysset 2002 Musik DK/Kort fiktion
Stoffers øjeblik 2002 Musik DK/Dokumentarfilm
Arif Hossein - ETV, Dhaka 2002 Musik DK/Dokumentarfilm
Debutanten 2002 Komponist DK/Kort fiktion
Trækfugle 2001 Musik DK/Kort fiktion
Den gang jeg slog tiden ihjel 2001 Musik DK/Kort fiktion
Meningen med Flemming 2001 Musik DK/Kort fiktion
D-Dag 2001 Musik Tv-film
Når lysterne tændes 2001 Komponist DK/Kort fiktion
Søndag i parken 2000 Musik DK/Kort fiktion
Frøken Sofie 2000 Musik DK/Kort fiktion
Bil 2000 Komponist DK/Kort fiktion
En helvedes uge 2000 Komponist DK/Kort fiktion
Øjesten 1999 Musik DK/Kort fiktion
Gensyn med Østgrønland... Kirsten Bang 1999 Musik DK/Dokumentarfilm
Den jyske forbindelse 1999 Musik DK/Kort fiktion
Der var så mange glæder 1999 Musik DK/Dokumentarfilm
En god dag at gø 1998 Komponist DK/Kort fiktion
Nytårsfesten 1998 Komponist DK/Kort fiktion
Latino 1997 Musik DK/Kort fiktion
Den usynlige stemme 1997 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.