enda

Frank Hellmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aminas breve 2017 Supervisor DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 DCP master DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Supervisor, DCP master DK/Spillefilm
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Digitale effekter (Tyskland) U/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Digitale effekter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.