enda

Fritz Olsen

(1908 – 1972)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En mindefest 1956 Foto Tv-film
Mælk, smør og ost 1950 Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Balleruplinien elektrificeres 1949 Foto DK/Dokumentarfilm
Her er Banerne 1948 Foto DK/Dokumentarfilm
Rebildfesten 4. juli 1948 1948 Foto DK/Dokumentarfilm
Tyske Transporter paa danske Statsbaner under Besættelsen 1946 Foto Dokumentariske optagelser
For Folkets Fremtid 1943 Foto DK/Dokumentarfilm
Danmark 1935 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.