enda

Gitte Siem

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Jytte Tv-serie
Bedrag 1 2016 Grethe Tv-serie
Kartellet 2014 Gretha Halbo DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Nora Tv-serie
1864 2014 Gadefejer Tv-serie
Alle for to 2013 Rengøringsassistent DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Agnes Kristensen DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Kirsten Sejrø Tv-serie
Kunsten at græde i kor 2007 Faster Didde DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Bente Tv-serie
Mein Kampf 1994 Medvirkende Tv-film
Rejseholdet 1983 Lise Sørensen Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.