enda

Hanne Windfeld

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
DNA 2019 Børnevelfærdsrepræsentant Tv-serie
Norskov 1 2015 Præst Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Fru Damgaard Tv-serie
Krøniken 2004 Hertha Tv-serie
Elsker dig for evigt 2002 Sygeplejerske 1 DK/Spillefilm
Den blinde maler 2000 Helga Tv-film
Rejseholdet 2000 Maj-Britt Toft Hansen Tv-serie
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Ekspeditrice/Marias mor U/Spillefilm
Venner forever 1985 Medvirkende DK/Kort fiktion
Bamses billedbog 1983 Viola Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.