enda

Heine Kaarsberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The House That Jack Built 2018 Personlig assistent (von Trier) DK/Spillefilm
Krigen 2015 Andreas Dybdal DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Personlig assistent (von Trier) DK/Spillefilm
My Baby The Butterfly 2012 Producer DK/Kort fiktion
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Statistcasting DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Producerassistent, Personlig assistent (von Trier) DK/Spillefilm
Storvask 2010 Produktionsassistent Tv-serie
Sandheden om mænd 2010 Location manager DK/Spillefilm
Aqualorius 2009 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Zoomerne 2009 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.