enda

Helena Hørdum

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Sminkør DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Sminkør Tv-serie
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Sminkør DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Sminkør Tv-serie
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Makeup DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Sminkør Tv-serie
Sandheden om mænd 2010 Sminkør DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Makeup Tv-serie
Lærkevej 2009 Makeup Tv-serie
Album 2008 Makeup Tv-serie
Max pinlig 2008 Sminkør DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Sminkeassistent DK/Spillefilm
De unge år 2007 Sminkør DK/Spillefilm
Nynne 2006 Makeup Tv-serie
Rene hjerter 2006 Makeup DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Sminkør Tv-serie
Dommeren 2005 Sminkør DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Makeup Tv-serie
Åndehullet 2003 Makeup Tv-serie
Ulykken 2003 Sminkør DK/Kort fiktion
Halalabad blues 2002 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Makeup assistent Tv-serie
Hotellet 2000 Makeup Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Makeup assistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.