enda

Helle Lygum Justesen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hotel Paradis (oversigt) 2019 Scenograf Fiktionsserie
Hotel Paradis 1:8 2019 Scenograf Fiktionsserie
Hotel Paradis 2:8 2019 Scenograf Fiktionsserie
Hotel Paradis 3:8 2019 Scenograf Fiktionsserie
Hotel Paradis 4:8 2019 Scenograf Fiktionsserie
Hotel Paradis 5:8 2019 Scenograf Fiktionsserie
Hotel Paradis 6:8 2019 Scenograf Fiktionsserie
Hotel Paradis 8:8 2019 Scenograf Fiktionsserie
Hotel Paradis 7:8 2019 Scenograf Fiktionsserie
Kød & blod 2019 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Produktionsdesignassistent DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Scenografassistent DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Scenografassistent DK/Spillefilm
Det korte liv 2014 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Når dyrene drømmer 2014 Art director DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Rekvisitør, 2. unit DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Waiting for Phil 2012 Scenograf DK/Kort fiktion
Julie 2011 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Bastion 2008 Scenograf DK/Kort fiktion
Gaven 2007 Kostumier DK/Kort fiktion
Manden og mågen 2007 Scenograf DK/Kort fiktion
Canoe 2007 Kostumedesigner, Sminkør DK/Kort fiktion
Paragraf 15 2007 Makeup assistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.