enda

Henrik Berthelsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En du elsker 2014 Location manager DK/Spillefilm
Valg i kommunen 2013 Produktionsleder Tv-serie
Rytteriet II 2013 Location manager Tv-serie
I lossens time 2013 Location scout (præproduktion) DK/Spillefilm
Jagten 2013 Produktionsleder DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Location manager Tv-serie
Jul i kommunen 2012 Produktionsleder Tv-serie
Kapringen 2012 Location manager DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Location manager DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Location scout og manager DK/Spillefilm
Rytteriet 2010 Location manager Tv-serie
En familie 2010 Location manager DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Location scout DK/Spillefilm
Julefrokosten 2009 Location scout DK/Spillefilm
Superbror 2009 Location scout, 2. unit DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Location scout DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Location manager DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Location scout DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Location scout DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Location manager DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Location manager DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Location manager DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Location scout (København) DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Location manager DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Location scout DK/Spillefilm
De unge år 2007 Location scout DK/Spillefilm
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Location manager DK/Spillefilm
Kinamand 2005 Location manager DK/Spillefilm
Mørke 2005 Location manager DK/Spillefilm
Jeg er bare den logerende 2005 Location scout DK/Kort fiktion
Nynne 2005 Location scout DK/Spillefilm
Middagen 2001 Instruktion, Producer DK/Kort fiktion
Anden juledag 2000 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Kikser 2000 Produktionskoordinator DK/Kort fiktion
Rejseholdet 2000 Produktionsleder Tv-serie
Skjulte spor 2000 Produktionsleder Tv-serie
Lykkejægerne 1999 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.