enda

Henrik Grunnet

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En familie på flugt 2019 Kreativ producer DK/Dokumentarfilm
Mit Afghanistan 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Kunsten at overleve som barn 2010 Producer Tv-dokumentar
Måske uskyldig 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Sandhedsjæger 2009 Co-producent U/Dokumentarfilm
K-notatet 2004 Manus Tv-dokumentar
Den hvide magt 2004 Manuskript DK/Dokumentarfilm
Statsmagt under anklage 2004 Manuskript Tv-dokumentar
Svineriget 2004 Manuskript DK/Dokumentarfilm
Ullas vrede 2004 Manuskript Tv-dokumentar
Vu Quang 1995 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Special Mention 2013 Buenos Aires Festival de Cine Independiente 2013 Mit Afghanistan
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Tehran, Cinéma Vérité, Documentary Film Festival 2013-12-10 Mit Afghanistan
Los Angeles, AFI Int. Festival 2013-11-07 Mit Afghanistan
Reykjavik Film Festival 2013-09-26 Mit Afghanistan
Rio de Janeiro Film Festival 2013-09-26 Mit Afghanistan
Message to Man 2013-09-21 Mit Afghanistan
Jerusalem Int. Film Festival 2013-07-04 Mit Afghanistan
New York Human Rights Watch Film Festival 2013-06-13 Mit Afghanistan
Warszawa, Against Gravity 2013-05-10 Mit Afghanistan
Buenos Aires Festival de Cine Independiente 2013-04-10 Mit Afghanistan
London, Human Rights Watch Film Festival 2013-03-13 Mit Afghanistan
Prague, One World Human Rights Film Festival 2013-03-04 Mit Afghanistan
Göteborg International Film Festival 2013-01-25 Mit Afghanistan
Dubai International Film Festival 2012-12-09 Mit Afghanistan
Amsterdam, IDFA 2012-11-14 Mit Afghanistan
CPH:DOX 2012-11-01 Mit Afghanistan
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.