enda

Henrik Jandorf

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
DNA 2019 Zaids advokat Tv-serie
Elverkongen 2016 Medvirkende DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Mogens Tv-serie
De eventyrlige vogtere 2012 Nord U/Spillefilm
Star Wars: The Clone Wars 2008 Captain Rex U/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Helmer Bomhoff DK/Spillefilm
Hjerteflimmer 2006 Sarahs klient Tv-serie
Charlie Butterfly 2002 Peter DK/Spillefilm
Woyzeks sidste symfoni 2001 Zbigelew Lotzki DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 Jean Pierre Duseront, designer Tv-serie
Kuppet 1999 Lillebror DK/Kort fiktion
Dybt vand 1999 Dykker Tv-film
Mor(d) i mødregruppen 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Majoren 1998 Jespersen Tv-film
Græsrødderne 1998 Stemme U/Spillefilm
Disney's Flubber 1997 Chester Hoenicker U/Spillefilm
Skæbnetimen 1997 Tv-producer DK/Kort fiktion
Mellem brødre 1997 Taxachauffør DK/Kort fiktion
Alle tiders julemand 1997 Baltazar Tv-serie
Café Hector 1996 Bartender DK/Kort fiktion
Ondt blod 1996 Bentzon DK/Spillefilm
Den store kul-tur 1996 Kunstner Tv-film
Bryggeren 1996 Jens Knudsen Tv-serie
Øjenvidnet 1994 Medvirkende Tv-film
Mørklægning 1992 Medvirkende Tv-serie
Landsbyen 1991 Kriminalbetjent Tv-serie
Sangen om kirsebærtid 1990 Kvindens mand DK/Spillefilm
Ugeavisen 1990 Jimmy Buck Tv-serie
Begær, lighed og broderskab 1990 Otto Lange Tv-serie
Springflod 1990 Grænsebetjent DK/Spillefilm
Falsk forår 1988 Medvirkende Tv-film
Opbrud 1988 Mand i port DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.