enda

Henrik Jongdahl

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Store drømme 2009 Producer Tv-serie
2900 Happiness 2007 Producer, Kameraassistent, 2. unit Tv-serie
Krummerne - så er det jul igen 2006 Cheffotograf DK/Spillefilm
Ørnen 2004 Foto Tv-serie
Forsvar 2003 Foto Tv-serie
Baby 2003 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Jul på Vesterbro 2003 Konsulent Tv-serie
Anna 2000 Foto DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Foto Tv-serie
Farvernes sang 1997 Foto DK/Dokumentarfilm
GUFOL-Mysteriet 1997 Foto Tv-serie
Ørnens øje 1997 A-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Portland 1996 Foto DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Titeldesign, Titelsekvens DK/Spillefilm
Enerum 1993 Foto DK/Dokumentarfilm
Nøgen 1992 Foto DK/Kort fiktion
Lad isbjørnene danse 1990 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Perfect World 1990 Grip DK/Eksperimentalfilm
Kyndelmisse 1989 Foto DK/Kort fiktion
Sødere end honning 1989 Foto DK/Kort fiktion
Opbrud 1988 Lys DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Grip DK/Spillefilm
Jeg elsker dig 1987 Fotografassistent DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Grip DK/Spillefilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Ballerup Boulevard 1986 Grip DK/Spillefilm
Tonny Toupé show 1985 Grip Tv-serie
Hodja fra Pjort 1985 Grip DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Grip DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Assistent DK/Spillefilm
Rocking Silver 1983 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.