enda

Henrik Kristensen

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire på toppen 2017 Fotograf DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 2. fotograf DK/Spillefilm
En-to-tre-nu! 2016 Fotograf DK/Spillefilm
Mit 50/50 liv 2016 Fotograf Tv-serie
Der kommer en dag 2016 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Kameraoperatør Tv-serie
Bedrag 1 2016 Kameraoperatør Tv-serie
Kartellet 2014 Manuskript, Cheffotograf, Idé DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 2. fotograf DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Kameraassistent Tv-serie
Historietimen 2. sæson 2011 Manuskript, Producer, Cheffotograf Tv-serie
Klassefesten 2011 Fotograf DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 2. kameraassistent Tv-serie
Karla og Jonas 2010 Foto DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Fotograf DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 2. fotograf DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Foto DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Foto DK/Spillefilm
Historietimen 1. sæson 2009 Manuskript, Cheffotograf, Producer Tv-serie
Sommer 2008 Cheffotograf Tv-serie
Guldhornene 2007 Foto DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 A-fotograf DK/Spillefilm
Nynne 2006 Foto Tv-serie
Oskar & Josefine 2005 Foto DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Foto Tv-serie
Nordkraft 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 C-fotograf DK/Spillefilm
Veninder 2005 2. fotograf DK/Spillefilm
Ørnen 2004 Foto Tv-serie
Inkasso 2004 A-fotograf DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Foto Tv-serie
Gamle mænd i nye biler 2002 Foto DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Foto Tv-serie
Jolly Roger 2001 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Dronningens gobeliner 2000 Foto DK/Dokumentarfilm
Fruen på Hamre 2000 2. fotograf DK/Spillefilm
Gotha - kult, kitsch og b-film 1996 Fotograf Tv-serie
Gayniggers From Outer Space 1993 Foto DK/Kort fiktion
S.O.S. 1992 Foto DK/Dokumentarfilm
My Favorite Things 1992 Foto DK/Dokumentarfilm
Den pålidelige uro 1990 Foto DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.