enda

Henrik Langkilde

(1949 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Déjà Vu 2016 Tonemester DK/Dokumentarfilm
De standhaftige 2016 B-tonemester DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Tonemester DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Lyd DK/Spillefilm
Det erotiske menneske 2010 Voice over-optagelse DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Lyd DK/Spillefilm
Blinde engle 2007 Lyd DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Lyd DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Tonemester DK/Spillefilm
Solia 2006 Lydkonsulent DK/Kort fiktion
Kinamand 2005 Lyd DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Tonemester DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Tonemester DK/Spillefilm
Villa Paranoia 2004 Tonemester DK/Spillefilm
Inkasso 2004 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Drømme med deadlines - en genfortælling 2003 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Ulvepigen Tinke 2002 Lyd DK/Spillefilm
Jeg husker... Fortællinger fra Grønland 2002 Lyd DK/Dokumentarfilm
Halalabad blues 2002 Lyd DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Foley artist DK/Spillefilm
Aben Osvald - 3 tegnefilm for de yngste 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Aben Osvald 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Pyrus på pletten 2000 Lyd DK/Spillefilm
Dybt vand 1999 Lyd Tv-film
Magnetisørens femte vinter 1999 Supplerende lydklip DK/Spillefilm
Hele herligheden 1998 Lyd U/Spillefilm
Hannibal & Jerry 1997 Lyd DK/Spillefilm
Nonnebørn 1997 Lyd DK/Spillefilm
Et hjørne af paradis 1997 Tonemester DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Lydtekniker U/Spillefilm
Belma 1996 Lyd DK/Spillefilm
Ondt blod 1996 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Levende ord 1: Fællesskab og demokrati 1996 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Mis med de blå øjne 1995 Lyd DK/Kort fiktion
Operation Cobra 1995 Lyd DK/Spillefilm
Love & Hate - European Stories 1995 Lyd DK/Kort fiktion
Du og jeg - fire børn og filosofi 1994 Lyd DK/Dokumentarfilm
Pumaens datter 1994 Lyd DK/Spillefilm
Roser og persille 1993 Lyd DK/Spillefilm
Viktor og Viktoria 1993 Lyd DK/Spillefilm
100 meter fri 1993 Lyd DK/Kort fiktion
Karlsvognen 1992 Lyd DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Lyd DK/Spillefilm
Syv-et 1990 Lyd DK/Kort fiktion
Lad isbjørnene danse 1990 Lyd DK/Spillefilm
En verden til forskel 1989 Lyd DK/Spillefilm
Det springende punkt 1989 Lyd DK/Kort fiktion
Den røde tråd 1989 Toneassistent DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Tonemester DK/Spillefilm
Rami og Julie 1988 Lyd DK/Spillefilm
Time out 1988 Lyd DK/Spillefilm
Jeg selv er icke mig 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
Medea 1988 Lyd Tv-film
Baby Doll 1988 Lyd DK/Spillefilm
Da Lotte blev usynlig 1988 Lyd Tv-serie
Jeg ville først finde sandheden 1987 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jeg elsker dig 1987 B-tonemester DK/Spillefilm
Et skud fra hjertet 1986 Lyd DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Lyd DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Musik DK/Spillefilm
Den lille pige med skøjterne 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Havet 1984 Lyd DK/Kort fiktion
Kalk 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Byen indeni 1984 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Hanoshrim - de jødiske emigranter fra Polen 1983 Lyd DK/Dokumentarfilm
Der er et yndigt land 1983 Toneassistent DK/Spillefilm
Koks i kulissen 1983 Toneassistent DK/Spillefilm
En lillebitte ørering 1982 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.