enda

Henrik Larsen

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bedrag 1 2016 Svend Lauritzen Tv-serie
Bird Dropping 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
En vred mand 2015 Poul DK/Kort fiktion
Kvinden i buret 2013 Leif DK/Spillefilm
Røde Mellemvej 2. th. 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Sandheden om mænd 2010 Henrik, Mads' far DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Chef for forsvarsstaben Tv-serie
Velsignelsen 2009 Andreas' far DK/Spillefilm
Snooze 2008 Henrik DK/Kort fiktion
Råzone 2006 Lønnerup DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Chauffør DK/Spillefilm
Drabet 2005 Forsvarsadvokat DK/Spillefilm
Exit 2004 Hitman DK/Kort fiktion
Tid til forandring 2004 Bedemand DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Regnelæreren DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Bjørn Tv-serie
Ved verdens ende 2000 Medvirkende DK/Kort fiktion
I Wonder Who's Kissing You Now? 1998 Hans DK/Spillefilm
Laslos tema 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Lysets hjerte 1998 VVS-mand DK/Spillefilm
GUFOL-Mysteriet 1997 Fupadvokat Tv-serie
TAXA 1997 Agerbo Tv-serie
Vildspor 1996 Ole Nielsen Tv-serie
Brændende kærlighed 1996 Faderen Tv-film
Kun en pige 1995 Sofus, Fejemand DK/Spillefilm
Sidste time 1995 Ramgaard DK/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Bedemand DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Palle Uldahl DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1992 Hartvig, gønge Tv-serie
Nøgen 1992 Medvirkende DK/Kort fiktion
Landsbyen 1991 Medvirkende Tv-serie
Lad isbjørnene danse 1990 Skoleinspektør DK/Spillefilm
Ugeavisen 1990 Dr. Drewsen Tv-serie
Balladen om Carl Th. Dreyer 1989 Stedfaren Tv-film
En afgrund af frihed 1989 Betjent DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Grosserer Zülow, Emmas far DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Poul Bremer Tv-serie
Oviri 1986 Julien Leclerc DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Lisas far DK/Spillefilm
Bank under bordet 1983 Medvirkende Tv-film
En kærlighedshistorie fra provinsen 1982 Medvirkende Tv-film
Jeg blir' så bange 1981 Medvirkende DK/Kort fiktion
Belladonna 1981 Englænderen DK/Spillefilm
Ret beset 1978 Kaufmann Tv-serie
Frikendt 1978 Medvirkende DK/Kort fiktion
Er det løgn, hva' jeg si'r? 1978 Medvirkende Tv-film
Pas på ryggen, professor! 1977 Betjent DK/Spillefilm
Helte dør aldrig 1976 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.