enda
Person

Ib Valentin

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Kysset 2023 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Robotbror 2022 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Du som er i himlen 2021 Belyser DK/Spillefilm
Familien Jul og Nissehotellet 2021 Belyser DK/Spillefilm
Den Næstsidste 2021 Belysningsmester, 2. unit DK/Spillefilm
Venuseffekten 2021 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Hvide Sande 2021 Belysningsassistent Fiktionsserie
Klovn The Final 2020 Belyser DK/Spillefilm
Q''s barbershop 2019 Belyser DK/Dokumentarfilm
Helved (oversigt) 2019 Belysningsmester Fiktionsserie
Helved 6:6 2019 Belysningsmester Fiktionsserie
Harpiks 2019 Belyser DK/Spillefilm
De frivillige 2019 Lysassistent DK/Spillefilm
Jagtsæson 2019 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Happy ending 2018 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Zoo 2018 Gaffer DK/Spillefilm
Håbet 2018 Belyser Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Belyser Tv-serie
Mercur 2017 Belyser Tv-serie
Shelley 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Mekanikerne 2014 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Flyvere i natten 2014 Lystekniker DK/Kort fiktion
Aurum 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Hotel Stalker 2012 Belyser DK/Kort fiktion
The Life and Death of Thomas Simeon 2011 Belyser DK/Kort fiktion
Bastion 2008 Belyser DK/Kort fiktion