enda

Ib Valentin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Q's barbershop 2019 Belyser DK/Dokumentarfilm
Helved (oversigt) 2019 Belysningsmester Fiktionsserie
Helved 6:6 2019 Belysningsmester Fiktionsserie
Harpiks 2019 Belyser DK/Spillefilm
De frivillige 2019 Lysassistent DK/Spillefilm
Jagtsæson 2019 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Happy ending 2018 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Zoo 2018 Gaffer DK/Spillefilm
Håbet 2018 Belyser Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Belyser Tv-serie
Mercur 2017 Belyser Tv-serie
Shelley 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Mekanikerne 2014 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Flyvere i natten 2014 Lystekniker DK/Kort fiktion
Aurum 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Hotel Stalker 2012 Belyser DK/Kort fiktion
The Life and Death of Thomas Simeon 2011 Belyser DK/Kort fiktion
Bastion 2008 Belyser DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.