enda

Iben Westi

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gooseboy 2019 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Hånd i hånd 2018 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Grethe 2017 Postproducer Tv-serie
Jeg er William 2017 Postproduktionskoordinator, Koordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Mercur 2017 Postproduktionssupervisor Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Bridgend 2015 Postproducer DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Postproduktionsleder Tv-serie
Tvillingerne & julemanden 2013 Postproducer Tv-serie
Borgen 1 2010 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.