enda

Ina Bruhn

(1971 – )

Manuskriptforfatter, forfatter. Født 12/10 1971. Uddannet i Film- og medievidenskab ved Københavns Universitet.

Ina Bruhn startede sin karriere som romanforfatter. I 1995 udgav hun debutromanen 'I morgen eller en anden dag'. Hun debuterede som spillefilmmanuskript med 'Den store dag' (2005) og har siden skrevet manuskript til flere danske spillefilm, blandt andet 'Lotto' (2006), 'Karlas kabale' (2007) og 'Guldhornene' (2007). Hun har også skrevet til tv, blandt andet 'Norskov' (2015) sæson et og miniserien 'Håbet' (2018), såvel som flere julekalendere.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Håbet 2018 Manuskript og ide Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Manuskript Tv-serie
Juleønsket 2015 Manus, Manuskript Tv-serie
Norskov 1 2015 Manuskript Tv-serie
Ludvig og julemanden 2011 Manus Tv-serie
Hund i himlen 2011 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Karla og Katrine 2009 Manus DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Manus DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Manus DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 Manus DK/Spillefilm
Øen 2007 Manuskript Tv-serie
Lotto 2006 Manus DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Manus DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Manus Tv-serie
Jesus & Josefine 2003 Manuskonsulent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.