enda

Irene Kristensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 2 2018 Produktionsleder Tv-serie
Herrens veje 1 2017 Produktionsleder Tv-serie
Norskov 1 2015 Produktionskoordinator Tv-serie
Bankerot 2014 Produktionsleder, Produktionsassistent Tv-serie
Lev stærkt 2014 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Lover, Let Me Go 2012 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Ludvig og julemanden 2011 Produktionsleder Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.