enda

Jacob-Ole Remming

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aldrig mere i morgen 2017 Location manager DK/Spillefilm
Forældre 2016 Location manager DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Location manager DK/Spillefilm
9. april 2015 Location manager, 2. unit DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Location manager DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Location assistent DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Location manager DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Location manager Tv-serie
Kapgang 2014 Location manager DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Location scout DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Location manager DK/Spillefilm
Skytten 2013 Location manager DK/Spillefilm
Jagten 2013 Location manager DK/Spillefilm
Dirch 2011 Location manager DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Location scout (Grønland) DK/Spillefilm
Karla og Jonas 2010 Location manager (København) DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Location manager DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Location manager DK/Spillefilm
Kristian 2009 Location scout Tv-serie
Lulu & Leon 2009 Location scout Tv-serie
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Location manager DK/Spillefilm
Album 2008 Location scout Tv-serie
Lille soldat 2008 Location manager DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Location manager DK/Spillefilm
Fidibus 2006 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
En aften i Operaen 2006 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
1 : 1 2006 Location manager DK/Spillefilm
Nynne 2006 Location manager Tv-serie
Adams æbler 2005 Ung fyr på tankstation, Produktionsassistent DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Brødre 2004 Runner DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Bertram & co 2002 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.