enda

Jakob Cedergren

(1976 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den skyldige 2018 Asger Holm DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 N.B. Lund Ferdinansen DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Sebastian Tv-serie
Sorg og glæde 2013 Johannes DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Thomas Schaeffer DK/Spillefilm
Submarino 2010 Nick DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Thomas Schaeffer Tv-serie
Vølvens forbandelse 2009 Benedict DK/Spillefilm
Mig og Jesper 2009 Kim DK/Dokumentarfilm
Remix 2008 Jes DK/Spillefilm
Gaven 2008 Jens DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Robert DK/Spillefilm
En dans på roser 2007 Hans DK/Kort fiktion
Nåletræer 2007 Michael DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Phillip Dessau Tv-serie
Offscreen 2006 Jakob Cedergren DK/Spillefilm
The Journals of Knud Rasmussen 2006 Therkel Mathiassen U/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Allan Henriksen DK/Spillefilm
Jeg som regel 2006 Jakob DK/Kort fiktion
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Kim DK/Kort fiktion
Pandasyndromet 2006 Signes fyr DK/Kort fiktion
Voksne mennesker 2005 Daniel DK/Spillefilm
Solopgang 2005 Anders DK/Kort fiktion
Bag det stille ydre 2005 Tommy DK/Spillefilm
Bare Holger 2005 Martin Holm DK/Kort fiktion
Lille Lise 2005 Faderen DK/Kort fiktion
Den nye mand 2003 Martin Holm DK/Kort fiktion
Rembrandt 2003 Tom DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Toke Tv-serie
Edderkoppen 2000 Bjarne Madsen Tv-serie
Den blå munk 1998 Den ny servitrices kæreste DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.