enda

Jakob Garfield

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Julebrødrene 2018 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Hjerter Dame 2018 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Så længe jeg lever 2018 Mixer DK/Spillefilm
Fantasten 2017 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 B-tonemester DK/Spillefilm
I blodet 2016 B-tonemester DK/Spillefilm
Til døden os skiller - en dokumentarserie om livet og kærligheden 1:3 2015 Tonemester Tv-dokumentar
Til døden os skiller - en dokumentarserie om livet og kærligheden 2:3 2015 Tonemester Tv-dokumentar
Til døden os skiller - en dokumentarserie om livet og kærligheden 3:3 2015 Tonemester Tv-dokumentar
Rosita 2015 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Lydklipper DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 B-tonemester DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Tonemester, B-tonemester DK/Spillefilm
Lulu 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
The Man Who Saved the World 2014 Lyd DK/Dokumentarfilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Lyddesign DK/Spillefilm
Miraklet 2014 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Supplerende dialogklipper DK/Spillefilm
Tabu 2012 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Viceværten 2012 Foley-optagelse DK/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Tonemester DK/Spillefilm
Dronningen af Versailles 2012 Lydeffektklipper DK/Dokumentarfilm
Hun synger 2011 Lyd DK/Dokumentarfilm
Superclásico 2011 B-tonemester DK/Spillefilm
Dømt for terror 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
En familie 2010 B-tonemester, Lydklipper DK/Spillefilm
Til alle mine venner 2010 Lydklipper DK/Kort fiktion
Min avatar og mig 2010 Lyd, Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Himlen falder 2009 Lyd DK/Spillefilm
Mirror 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det røde kapel 2009 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Alberts vinter 2009 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Metropia 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Applaus 2009 Foley-klipper DK/Spillefilm
Gaven 2008 Tonemester DK/Spillefilm
Vi der blev tilbage 2007 Lyd DK/Kort fiktion
Paragraf 15 2007 Tonemester DK/Kort fiktion
Julie - Dag og nat 2007 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Solia 2006 Lydmix DK/Kort fiktion
Gambler 2006 Toneassistent DK/Dokumentarfilm
Fucking 14 2005 Toneassistent DK/Kort fiktion
Vinterbader 2004 Lyd DK/Dokumentarfilm
Yego 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.