enda

James McAvoy

(1979 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Glass 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Split 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Atomic Blonde 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Victor Frankenstein 2015 Medvirkende U/Spillefilm
X-Men: Days of Future Past 2014 Charles Xavier U/Spillefilm
Gnomeo & Julie 2011 Gnomeo (org. version) U/Spillefilm
X-Men: First Class 2011 Charles Xavier U/Spillefilm
The last station 2010 Valentin Bilgakov U/Spillefilm
Soning 2008 Robbie Turner U/Spillefilm
Wanted 2008 Wesley Allan Gibson U/Spillefilm
Becoming Jane 2007 Tom Lefroy U/Spillefilm
The last King of Scotland 2006 Nicholas Garrigan U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.